mandag den 12. oktober 2009

Digital tv er fremtiden

Det sidste års tid har der været snakket meget om digital tv, og at det analoge signal forsvinder helt. Der er der nok mange, der har siddetog gruet for, og ikke helt har vidst, om de stadig kunne se fjernsyn fremover.
Det er sund fornuft at anskaffe sig en parabol, hvis man ikke allerede har det. Alle de tv pakker, som du henter via parabolen er nemlig digital tv. Hvis du vælger viasat kan du feks få tv2 sport og tv1000 med. Parabolen er et godt alternativ til kabel tv, som normalt kun kan fås, hvis man bor inde i en lidt større by.
Der er mange forskellige størrelser og typer af tv pakker, som du kan vælge imellem, det er egentlig bare op til dig, hvilke tv kanaler du ønsker.
Hvis du rejser meget, eller ønsker en mere fleksibel tv løsning derhjemme, så er der hos viasat mulighed for at bestille internet tv. Så får du hele din tv pakke direkte på den bærbare pc. Det kræver blot du har internet adgang, så har du mulighed for at se digitalt tv direkte på PC'en. Her kan du læse mere om internet tv

Ingen kommentarer:

Send en kommentar