torsdag den 16. september 2010

Individuel ferie

Under opholdet hos Kolding Byferies feriecenter, har du friheden til at tilrettelægge dine dage, præcis efter egne ønsker og behov. Det kunne være natur, hobby, shopping og meget andet, samtidig kan I altid komme "hjem" og slappe af i hjemmelig omgivelser i lejligheden. Hos Kolding Byferies Feriecenter har du et hav af muligheder lige inden for rækkevidde.

Feriecenter - med Hotel goder

Du kan til enhver tid benytte det særdeles veludrustede køkken hos Kolding Byferies Feriecenter. Du har dog også muligheden for at bestille morgenmad, som indtages på en hyggelig restaurant lige overfor Feriecentrets lejligheder. Derudover kan vores nabo, Det femstjernede Slotsøbad, varmt anbefales hvis lysten og humøret skulle være til Motion, svømning eller wellness.


Kolding Byferie er et firestjernet feriecenter, beliggende i Kolding centrum. De nærmeste omgivelser er det gamle kongeslot Koldinghus, som ude i Danmark nok er mest kendt for at spaniolerne brændte det af for flere hundrede år siden, hvilket mna jo ikke ser på enhver storbyferie. Det er idag museum med en hyggelig cafe, næsten nede i de gamle fangekældre, hvor man hurtigt kan nyde nogle timer under et weekendophold i Kolding.

Kolding har mange ting at byde på, både kulturelt, fornøjelse og wellness ophold. Hvis du vælger at nyde et dejligt weekendophold i kolding, kan du faktisk starte lige udenfor din hoveddør hos kolding Byferie, med en stille og rolig gåtur i fantastiske omgivelser rundt om Slotssøen. den store sø er hvad der er tilbage af voldgraven der omgav Koldinghus, da slottet havde sin storhedstid.

Under et weekendophold i Kolding, er du næsten også nødt til at aflægge vores nærmeste nabo et besøg. Slotsøbadet er et super lækkert vandland, hvor der er garanteret kvalitetstid til både voksne og børn. Spabad, romersk bad, massage og vandrutsjebane er nogle af de forlystelser du finder her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar